Advertisement

Ιστιαια Φωτια - Καλλιόπη Βαρδάκα: Το καθημερινό σημειωματάριο του ... : Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της.

Ιστιαια Φωτια - Καλλιόπη Βαρδάκα: Το καθημερινό σημειωματάριο του ... : Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της.. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Εύβοια πυρκαγιά πυρκαγιές φωτιά ιστιαία. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά.

«η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.

ΙΣΤΙΑΙΑ - Φωτιά στο σπίτι πάνω απο τα ΚΤΕΛ
ΙΣΤΙΑΙΑ - Φωτιά στο σπίτι πάνω απο τα ΚΤΕΛ from 4.bp.blogspot.com
«η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων.

Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων.

Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Εύβοια πυρκαγιά πυρκαγιές φωτιά ιστιαία. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Εντολή εκκένωσης για λούβρο, άνω λούβρο ολυμπίας και άσπρα σπίτια. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία.

Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας.

Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ...
Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ... from tvstar.gr
Εντολή εκκένωσης για λούβρο, άνω λούβρο ολυμπίας και άσπρα σπίτια. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων.

«η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι»:

Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της.

Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα.

ΦΩΤΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ Archives - Militaire.gr
ΦΩΤΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ Archives - Militaire.gr from www.militaire.gr
Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.

«η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους.

Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία.

Posting Komentar

0 Komentar